klanten beoordelen ons met 5 sterren op

Vanaf €50,- gratis verzending

vandaag besteld, vandaag verzonden

Verzend & Retour

Wat zijn de levertijden?

Wij bieden onderstaande bezorgopties aan.

 

 

Voor Nederland geldt:

BezorgoptiesBestellingen onder €50,00Bestellingen boven €50,00
Standaardlevering: Binnen 1-2 werkdagen geleverd€6,95Gratis

 

 

Voor Duitsland geldt:

BezorgoptiesBestellingen onder €50,00Bestellingen boven €50,00
Standaardlevering: Binnen 1-2 werkdagen geleverd€6,95Gratis

 

 

 

Wat is de status van mijn bestelling?

Wat leuk dat je een order bij ons hebt geplaatst! Wanneer je bestelling bij ons wordt verwerkt, ontvang je een Track & Trace code via de mail. Met de Track & Trace-informatie kun je jouw pakket volgen. Heb je de mail niet ontvangen? Check even je ‘ongewenste reclame’ inbox, vaak komt het hierin terecht. Indien je de mail nog steeds niet hebt gevonden, kun je hier contact met ons opnemen.

Wanneer je op de dag van levering niet thuis bent op het door jou opgegeven bezorgadres, zal de bezorger de volgende dag het item opnieuw proberen aan te bieden, of zal het pakket bij de buren worden afgeleverd.

Houd er tevens rekening mee dat wij deels afhankelijk zijn van de prestaties van onze vervoerders. Wij kunnen helaas niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertragingen ontstaan bij onze vervoerpartners. 

 

 

 

 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen in de winkel?

Het is mogelijk om bij ons een product in de winkel op te halen. Dit doe je door bij levermethode aan te geven dat je het product in de store komt ophalen. Wij zorgen dat het product binnen 1 werkdag klaar ligt in onze winkel. Het is ook mogelijk om het product direct op te halen in de winkel.

 

 

Kan ik mijn adres wijzigen?

Indien je nog geen verzendbevestiging via de mail hebt ontvangen kunnen wij je adres wijzigen. Neem dan z.s.m. contact op via info@kajmode.test.mull2media.nl en geef direct de nodige informatie en ordernummer door. Wanneer je de verzendbevestiging al hebt ontvangen via de mail, kun je via de Track & Trace code mogelijk het adres wijzigen. Indien dat niet lukt, houdt er dan rekening mee dat de levering eerst weer bij ons teruggebracht moet worden alvorens we opnieuw een zending kunnen aanbieden.

 

 

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Nee, wij kunnen helaas geen wijzigingen aanbrengen in jouw bestelling. Om jouw bestelling zo snel mogelijk te kunnen bezorgen, gaan wij daar direct mee aan de slag in onze winkel.

 

 

 

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag. Het is daarom niet mogelijk om je bestelling te wijzigen of te annuleren na het plaatsen.

 

 

Er ontbreekt een artikel in mijn pakket. Hoe kan dat?

Indien we jouw bestelling niet volledig in orde kunnen maken door een bepaalde oorzaak, wordt je hierover geïnformeerd via de mail met een passende oplossing. Nog geen mail ontvangen van ons? Neem dan via info@kajmode.test.mull2media.nl contact met ons op.

 

 

Retouren

 

Items dienen volledig en onbeschadigd retour te worden gestuurd, indien er geen kaartjes meer aan de items zitten kunnen wij de items niet retour aannemen.

 

Retourformulier
Na het plaatsen van een bestelling bij ons, ontvangt u een e-mail met daarin een track and trace. Let op, deze kan ook in de spam-box terecht komen. In deze link zit ook ons retourformulier. Wilt u product(en) retourneren? Dan klikt u op de track and trace link in de mail en scrolt u naar beneden in de omgeving van jouw pakket. Na het invullen van de retourreden wordt er €6,95 voor de retourkosten gerekend. Deze kunt u betalen via een Ideal, Mastercard, Visa, Google pay of Apple pay. Na de betaling ontvang je de retourlabel die op het pakket moet worden geplakt.

 

 

Mocht u er niet uit komen of werkt de link niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via hier.

 

Binnen 14 dagen
Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Dat kan natuurlijk. Stuur ons het item dan retour, het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen.

 

De retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

 

Home